Filter
  • Použitie
  • Vhodné pre:
Filtrovať

Posilovanie

Pred tréningom
Aby sme sa pripravili na tréning a vládali pracovať s ťažkými váhami a je pre nás charakteristický veľký výdaj energie (napr. v práci, alebo sa venujeme aj inému športu) pred tréningom použijeme geiner, z ktorého naše telo čerpá potrebnú energiu. Nesmieme však tréning odfláknuť, pretože jeho kalórie by sa nám uložili vo forme tuku.


Počas tréningu
Pri kulturistickom tréningu, musíme docieliť to, aby sme mali dostatočné množstvo bielkovín (proteínov) v krvi už počas tréningu. Preto súčasne pri tréningu (skôr v jeho druhej polovici) používame proteínový nápoj.


Po tréningu
Pokračujeme s príjmom bielkovín súčasne uspokojíme potrebu zrýchleného metabolizmu, ktorý prebieha ešte cca 20 minút po tréningu. Použijeme regeneračný proteín (alebo geiner), ktorý okrem bielkovinovej zložky obsahuje aj cukor, zvyčajne maltodextrín. Obyčajný proteínový nápoj je tiež alternatívou, avšak cukry je potrebné doplniť iným zdrojom.

Zobrazenie: Zoznam / Vedľa seba
Zobraziť:
Zoradiť podľa:

viridian Joint Complex (90 kapsúl)
Ochraňuje kĺby a šľachy, je BIO certifikovaný a dokonca klasifikovaný aj ako Kosher. Joint Complex si získal našu priazeň, a preto ho používame denne. Je postavený na Glukosamíne, ktorý pochádza z hubovitých tkanív Aspergillus niger. Naviac obsahuje vitamín C, ktorý, okrem iného, prispieva k tvorbe kolagénu, látky, kto..
21.99€
VitalCity.sk, Kremnická 54, 04011, Košice, t: 0917 740 872 (od 10:00 do 18:00), e: office@vitalcity.sk